• Terug
  • Nieuws
  • Eén puntje voor VCO Dames 1
27 november 2017

Afgelopen zaterdag hebben de dames van VCO’72 in Sporthal De Bast één puntje weten te behalen tegen het hoog geplaatste V.C.Z. uit Zuidwolde. De ploeg uit Onstwedde verloor met 3 - 1.

De dames uit Onstwedde begonnen niet goed aan de wedstrijd. Er was te weinig focus en niemand haalde zijn niveau in de beginfase van de wedstrijd. Daarom werd de eerste set dan ook vrij overtuigend gewonnen door V.C.Z. met 15 - 25. Ook in de tweede set wist VCO’72 niet hun eigen niveau te halen. In de beginfase konden de dames nog enigszins bijblijven, maar vanaf 6 - 6 namen de dames uit Zuidwolde weer het initiatief. Er werden teveel onnodige fouten gemaakt door VCO’72, zodat ook deze set werd verloren, dit keer met 17 - 25. De derde set was opnieuw een optelsom van teveel fouten en werd daardoor met 13 - 25 verloren. In de laatste set werden er veel minder fouten gemaakt door de VCO-dames en kon er meer aanvalsdruk worden gegeven. Dit resulteerde in een setwinst van 25 - 19.

Uiteindelijk toch nog 1 puntje tegen V.C.Z. en daar mochten de dames uit Onstwedde zeker niet over klagen. Komende vrijdag spelen de dames een uitwedstrijd tegen Sudos/Desto D5 uit Assen.