• Terug
  • Nieuws
  • Haal uw kaarten voor reünie JSDB
19 mei 2016

Zaterdag 18 juni gaat het gebeuren, JSDB de reünie! Een groot feest voor iedereen die als (oud) vrijwilliger of (oud) bezoeker in de jeugdsoos kwam of komt.

De jeugdsoos bestaat al sinds 1972 en wordt vanaf dag één  draaiende gehouden door vrijwilligers. Na al die jaren, van talloze feestjes en heel veel plezier, loopt het aantal (oud)vrijwilligers op tot ruim honderd mensen die zich hebben ingezet voor de jeugdsoos in Onstwedde. Al deze mensen en alle oud bezoekers zijn van harte welkom om oude tijden te herleven, een praatje met elkaar te maken en het JSDB gevoel weer eens te voelen.

De voorbereidingen zijn nog maar net begonnen, maar de plannen zijn groots. Zo is er een feesttent geregeld voor deze avond en komt de band 5th Wheel deze avond de tent vullen met muziek uit de jaren 60, 70, 80.

Kaarten zijn €10,- per stuk in de voorverkoop en aan de deur €12,50. Wie er zaterdag 18 juni bij wil zijn, kan de kaarten kopen bij: Snackbar ’t Wold’, Eetcafé 'Gerak', ‘Bij Thijs’ in Vlagtwedde of Snackpoint ’t Stoepje’ in Alteveer.

Houd voor meer informatie de website en facebook in de gaten. Het bestuur van de jeugdsoos geeft aan hard aan de slag te gaan en ze hopen u allen op 18 juni te zien!

Website Jsdb