• Terug
  • Nieuws
  • Open dag Folkers Rijopleidingen
19 mei 2016

Zaterdag 21 mei 2016 viert Folkers Rijopleidingen de verhuizing van het bedrijf naar het adres Ter Wuppingerweg 3 met een open dag. Iedereen is van 10.30 tot 16.00 uur van harte welkom om de nieuwe vestiging onder het genot van een hapje en een drankje te bekijken en bezoekers krijgen de mogelijkheid om in- of op te stappen.
 
Met de verhuizing naar de nieuwe locatie gaat een lang gekoesterde wens om een theorielokaal aan huis te hebben in vervulling. Ook is voldoende kantoorruimte gerealiseerd en is er meer ruimte voor het ruime wagenpark van Folkers Rijopleidingen.
 
U kunt bij Folkers terecht voor rijlessen in de auto, met de aanhanger, op de scooter en op de motor. Tijdens de open dag kunt u geheel vrijblijvend even in- of opstappen.
 
Binnenkort wordt het aanbod van Folkers uitgebreid met de mogelijkheid om het T-rijbewijs te halen. Hiervoor is een nieuwe combinatie van een lestractor met aanhanger aangeschaft die tijdens de open dag voor het eerst te bewonderen is.
 
Uiteraard heeft Folkers weer leuke acties in petto. Onder alle aanmeldingen voor een rijopleiding wordt een High tea voor twee personen verloot. Deze is te besteden bij Koffie- en theeschenkerij  De Meelschuur.  Daarnaast krijgt iedereen die zich tijdens de open dag aanmeldt voor een rijopleiding een waardebon van € 25,00 kado.
 
Folkers Rijopleidingen, sponsor van Onstwedde.info