• Terug
  • Nieuws
  • Wessinghuizen winnaar Stratenvolleybal 2024
18 juni 2024

Het team van de Wessinghuizerweg is afgelopen vrijdagavond winnaar geworden van het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi. In de finale was het team te sterk voor het team van Smeerling.

Woensdagavond werd er op Sportpark De Boskamp door twintig teams op zes velden gestreden om een plek in de winnaarspoule te bemachtigen. Naast de diverse stratenteams waren ook teams van Ubbo Emmius Onstwedde en De Zijlen van de partij.

Vrijdagavond bleven de eerste twee ploegen van de winnaarspoules over om de halve finale te spelen. In winnaarspoule 1 eindigde Wessinhuizen als eerste en werd het team van de Huisinghelaan tweede. In de andere winnaarspoule bleek Smeerling de sterkste ploeg, gevolgd door het team van de Jensinghelaan.

De halve finale tussen Wessinghuizen en de Jensinghelaan werd met 25 - 16 gewonnen door het team van Wessinghuizen. De andere halve finale kende tot 18 - 18 een spannend verloop, daarna scoorde Smeerling vier punten op rij en won het de wedstrijd uiteindelijk met 25 - 20. In de finale bleek het team van Wessinghuizen net iets te sterk voor het team van Smeerling en werd de eindstand 25 - 20.

Na afloop kregen de Wessinghuizers de wisselbeker en een taart overhandigd van Menno Meems. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi.