• Terug
  • Nieuws
  • Esway Atelier concert met Roos Galjaard
29 maart 2014

Op zondag 13 april vanaf 15.00 uur een concert van Roos Galjaard (zang en gitaar) en Sebastiaan Wiering (cello) in het atelier van kunstschilder Geert Schreuder aan de Esweg 9 te Onstwedde. De entree is 12,00 euro, reserveren is aan te bevelen via T (0599) 331731 of per mail.

Voor de 18e keer een concert in het schildersatelier van Geert Schreuder te Onstwedde.

Begonnen als straatmuzikant heeft Roos Galjaard (1973) na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk-Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Roos is a singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze samen met cellist Sebastiaan Wiering (o.a.VENcE) of met haar band Gather Roses invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder puur geheel weet te smeden, waarbij andere dan vierkwarts maten niet worden geschuwd.

In 2011 gaf ze al een Esway Atelier Concert met haar band Gather Roses en nou dus nogmaals met de virtuose cellist Sebastiaan Wiering. Het is genieten van de enorme afwisseling in stijlen, van Roos die met haar heldere, warme en krachtige stem dan weer dromerig, dan weer fel van zich laat horen en van Sebastiaan die op zijn instrument naast heel erg gevoelige, ook heel erg harde en wonderbaarlijke geluiden weet te produceren.

Website Roos Galjaard

Website Geert Schreuder

Website Gather Roses

E-mail Geert Schreuder

Video Tattoo Citye