• Terug
  • Nieuws
  • Gelegenheidsband in JSDB
31 maart 2014

Jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) en coverbandjes, een rijk verleden heeft het niet. Anno 2014 heersen de DJ’s, ook in JSDB. Terugkijkend naar de live-optredens van coverbandjes in JSDB komen namen bovendrijven als Re-Action en PANK!. Zaterdag 5 april vindt er weer eens een live-optreden plaats. Onder de naam ‘Gelegenheidsband’ zorgt een vriendenclub uit de regio voor een swingende muzikale invulling van deze avond.

Het optreden wordt opgesplitst in drie sets. Set één bevat een verzameling ‘golden oldies’ en lekkere luisterliedjes. Denk hierbij aan muziek van Kool & The Gang (Celebration), Opus (Life is live) en hits van eigen bodem zoals ‘Zo stil in mij’ en ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’.

In de tweede set wordt er sprong gemaakt naar de hedendaagse muziek. Ook deze set bevat weer muziek van eigen bodem met hits als ‘This is what it feels like’ van Armin van Buuren en ‘Rain down on me’ van Anouk. ‘Hey Brother’ en ‘Wake me up’ van de Zweedse diskjockey Tim Berglin, beter bekend als Avicii, zullen ook gecoverd worden.

Tijdens de derde en laatste set gaan alle remmen los. Met succesnummers van artiesten als Meat Loaf, Robbie Williams, Liquido en Tina Turner wordt de avond in stijl afgesloten!

Het optreden in JSDB zal één van de laatste optredens van de ‘Gelegenheidsband’ zijn. Meerdere bandleden hebben het stuk voor stuk te druk met allerlei muzikale activiteiten, waardoor de stekker er helaas op korte termijn uit gaat. Een extra reden om op zaterdag 5 april zeker naar JSDB te gaan! Aanvang 20.30 uur. Minimumleeftijd 12 jaar.  

Entree is voor pashouders gratis en kost niet-pashouders € 3,-.