• Terug
  • Nieuws
  • Boys zetten zich in voor goed doel
24 oktober 2013

Op uitnodiging van het Amateurconvenant van FC Groningen doet Onstwedder Boys mee aan de 'Make a wish' competitie. De club wil hiermee haar maatschappelijke betrokkenheid uitdragen en samen met de leden mooie en lucratieve acties ontplooien. Daarnaast maken de verenigingen en teams met de grootste opbrengst kans op leuke prijzen, o.a. een oefenwedstrijd tegen FC Groningen en een wedstrijdbezoek.

Make-A-Wish (voorheen Stichting Doe een Wens) Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder.

De Jubileumcommissie heeft Onstwedder Boys aangemeld voor de 'Make a wish competitie' en zal een deel van de opbrengst van de jubileumverloting beschikbaar stellen. Hiervoor krijgen we ook mooie prijzen voor de jubileumverloting: Een gesigneerd shirt, -bal en 2 VIP-kaarten. Daarnaast gaan we collecteren bij alle jubileumactiviteiten.

Alle teams van Onstwedder Boys worden opgeroepen om acties te ontplooien en geld in te zamelen voor Make a wish. Laat je team sponsoren per doelpunt, ga lege flessen inzamelen met je team, ga met je team auto’s wassen, enz. De actie loopt tot en met 31 december 2013.

De voetbalvereniging hoopt zo een mooi bedrag in te kunnen zamelen voor Make a wish en wellicht daar ook nog een leuke prijs aan over te houden.