• Onstwedder Boys gelijk tegen Sleen
21 september 2013

Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de wedstrijd tegen het laaggeklasseerde Sleen in winst om te zetten. Na 90 minuten voetbal was de eindstand 1 - 1 en gezien het spelbeeld viel daar weinig op aan te merken.

De  ploeg van trainer Fokke de Jonge begon voortvarend aan het duel. Na zes minuten spelen was het Robert de Vries die geheel vrijstaand bij de tweede paal de 1 - 0 wist te scoren. Sleen, dat vorig seizoen nog in de derde klasse speelde en de eerste twee wedstrijden had verloren, was echter niet van plan om Onstwedder Boys een gemakkelijke middag te bezorgen. De ploeg uit Drenthe stond verdedigend goed, zonder zelf aanvallend gevaarlijk te worden. Bij Onstwedder Boys werd slordig gespeeld en gingen veel duels verloren.

Direct na rust kreeg Sleen een corner, die door Melvin ter Veen bij de eerste paal werd binnen gekopt: 1 - 1. Omdat de Boys ook na de gelijkmaker nauwelijks gevaar wisten te stichten, kwam Germen Veldhuis in het veld voor Peter Orsel. Sleen kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar kansen bleven uit. De beste mogelijkheid voor de Boys was in de slotfase voor Gerben Meems die net voorlangs schoot.

Door dit resultaat blijft Onstwedder Boys samen met Mussel koploper met zeven punten uit drie wedstrijden. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen De Griffioen op het programma. De aftrap in Oosterwolde is om 14.30 uur.