• Terug
  • Nieuws
  • Goede competitiestart Heren 1 VCO '72
21 september 2013

Heren 1 van VCO '72 is de volleybalcompetitie uitstekend begonnen. In Emmen werd afgelopen vrijdagavond Emmen '95 H3 met 4 - 0 verslagen.

Vrijdagavond 20 september stond de eerste competitiewedstrijd voor Heren 1 van VCO’72 op het programma. Een uitwedstrijd tegen Emmen’95. Met een minimale bezetting van zes spelers begonnen de heren vol goede moed en zeer voortvarend aan de eerste set. Deze set werd met 25-20 gewonnen.

In de tweede set konden de heren het niveau van de eerste set handhaven en wonnen, mede door veel goede punten van Marcel Huisman, met 25-17. In de derde set ging het een stuk moeizamer en kwam de ploeg zelfs met 18-21 achter. Na een time-out probeerden de heren uit Onstwedde toch nog de set naar zich toe te trekken. Door voluit te spelen en een aantal goede punten o.a. van Roelof Migchels, Gerben Veldhuis en Martin Lantinga, wisten ze uiteindelijk deze set toch nog met 25-22 naar zich toe te trekken.

Uiteindelijk wisten de VCO-heren de vierde set ook te winnen, mede door de goede spelverdeling van Gerard Koerts en een aantal listige punten van Herman Mulder. Eindstand: 25 - 19. De vijf punten gingen dus in de tas mee naar Onstwedde.

Volgende week zaterdag, 28 september spelen de heren hun eerste thuiswedstrijd om 19.00 uur in sporthal de Bast. Tegenstander is dan opnieuw Emmen Heren 3.

website