• Terug
  • Nieuws
  • Motorweekend Gerhard Schipper
14 mei 2013

Auto- en Motorrijschool Gerhard Schipper organiseert van 7 tot en met 9 juni een motorweekend in Treis-Karden aan de Moezel in Duitsland.  

Vrijdag 7 juni is het vertrek om 10.00 uur bij Motorhuis Bakker in Nieuw Weerdinge. Tegen 16.30 uur is de aankomst gepland in motorhotel Bike-inn in Treis-Karden.
Op de zaterdag wordt het genieten met een tocht van circa 230 kilometer door het heuvelachtige Eiffelgebied met mooie bochten en prachtige uitzichten. ’s Avonds gaan we aandacht schenken aan de inwendige mens met een heerlijke barbecue.
Op zondag rijden we in de loop van de dag terug naar huis. Het eindpunt is  gepland in Vlagtwedde waar we tegen 17.00 uur weer aankomen.

Tijdens de tocht gaat een volgwagen met aanhanger mee zodat de motor altijd weer mee terug kan naar huis.

Belangstellenden voor dit weekend kunnen zich tot 31 mei nog opgeven bij Auto- en Motorrijschool Gerhard Schipper. (Let op! er zijn nog maar enkele plaatsen vrij)
De kosten voor deze weekend zijn  € 115,00 p.p. Dit is voor twee overnachtingen inclusief ontbijt, een warme maaltijd op vrijdag en een barbecue op de zaterdag. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Deelname is geheel op eigen risico.

Aanmelden bij Auto- en Motorrijschool Gerhard Schipper via:
T 0599)332134
M 06 53131917
E-mail

Website