• Terug
  • Nieuws
  • Flessenactie jeugdsoos De Boerderij
26 april 2023

Juli 2022 mocht jeugdsoos De Boerderij het 50-jarig jubileum vieren. Een week lang werd dit gevierd  met de inwoners van het dorp door tal van activiteiten te organiseren zoals de bingo, Fiets ‘m erin en de feestavonden. In het huidige seizoen zijn er ook alweer tal van themafeesten geweest met mooie opkomsten. De jeugdsoos is na bijna 51 jaar nog altijd een mooie voorziening voor de jeugd uit het dorp.

De Boerderij heeft zoals veel mensen hebben, ook last van de hogere energieprijzen en daarom zijn er plannen gemaakt om te verduurzamen. Zo zijn er onlangs al zonnepanelen geïnstalleerd, maar ook zijn er plannen om isolatiemaatregelen uit te laten voeren.
Voor dit alles zijn subsidies toegekend door Leader Oost-Groningen en Gebiedsfonds Stadskanaal op Zon. Deze bedragen zijn niet genoeg om alle maatregelen uit te voeren en daarom organiseert de jeugdsoos hiervoor een actie.

Op vrijdagavond 28 april willen de vrijwilligers van de jeugdsoos in samenwerking met stichting Ocrea statiegeldflessen en bierkratten bij u thuis ophalen van 18:00 uur tot ca. 20:00 uur. Daarnaast kunt u de jeugdsoos ook financieel steunen door een eenmalige gift over te maken naar:

NL53 RABO 0349 0549 59 t.n.v. Stichting Ocrea Onstwedde.

Via sociale media (Facebook en Instagram) kunt u op de hoogte blijven van alle activiteiten die door de jeugdsoos worden georganiseerd. Mis het niet!

Foto: Jeugdsoos De Boerderij