• Terug
  • Nieuws
  • Vier jeugdteams VCO '72 kampioen
27 apr. 2023

Het volleybalseizoen zit er weer op en we kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen met veel kampioenen. De meeste kampioenschappen vielen dit seizoen bij de jeugd. In de eerste helft van de competitie werden er vijf teams kampioen. In de tweede helft van het seizoen mochten we daar nog eens vier teams aan toevoegen.

Niveau 2 team 1 heeft dit seizoen bewezen hoe goed hun inzicht al is! De gaatjes in het veld bij de tegenstander werden heel vaak gevonden en dat inzicht ben je wel nodig om de terechte kampioen te worden. Maar liefst alle wedstrijden werden gewonnen en dan ben je toch wel echt dik verdiend kampioen.

Niveau 3 team 2 wist 11 van de 12 wedstrijden in winst om te zetten. Er werd alleen nipt verloren (35-36!) van de nummer drie, Ritola uit Zuidlaren. Een erg knappe prestatie!

Niveau 4 heeft 11 wedstrijden gewonnen en 1 wedstrijd gelijk gespeeld. Hiermee lieten ze de nummer twee op een achterstand staan van 15 punten! Ook de laatste wedstrijden werden als een echte kampioen gewoon gewonnen. Er werd gewonnen van VSV ’74 met 23-11 en 20-14 en van Krathos met 19-17 en 24-13!

Niveau 5 heeft het tot de laatste dag spannend gemaakt. Beide wedstrijden moesten omgezet worden in winst om het kampioenschap binnen te slepen. De meiden hielden echter het hoofd koel en wonnen van Krathos met 41-19 en 46-2. Van onze buren Tyfoon werd er gewonnen met 28-11 en 41-7. Uitslagen voor een echte kampioen!

Op de foto's de vier succesvolle teams van VCO '72.