• Terug
  • Nieuws
  • Definitieve versie Onstwedde.info in de lucht
29 mei 2012

Vanavond is door de oud Onstwedders Johan en Henk van der Sluis symbolisch toegang gegeven tot de definitieve versie van de website Onstwedde.info.

Sinds begin januari heeft het bestuur van stichting Onstwedde.info een voorlopige website in de lucht gehouden. Hierin bent u op de hoogte gesteld van nieuwsfeiten, evenementen, foto’s en video’s over Onstwedde. Vanaf datzelfde moment is achter de schermen samen met René Fietje van studio CC uit Mussel hard gewerkt aan het ontwerpen en invullen van de definitieve versie van de nieuwe website Onstwedde.info.

We zijn trots op het resultaat. Het is gelukt om onze doelstelling te halen: Het ontwikkelen van een eenvoudige, overzichtelijke en toegankelijke website met nieuws Voor, Door en Over Onstwedde in woord, beeld en geluid. U vindt informatie in ruim 40 rubrieken.

De website wordt mogelijk gemaakt door de ruim 70 ondernemers die sponsor zijn van deze site. U vindt de sponsoren altijd in de rechter kolom op de hoofdpagina.

De website ontwikkelen en in de lucht brengen is gelukt. Vanaf nu houdt een groep van 20 enthousiaste vrijwilligers verdeeld over vier werkgroepen, de verschillende rubrieken actueel. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook dit gaat lukken.

Aan het eind van de middag is via een reclamevliegtuig onder de aandacht gebracht dat Onstwedde.info in de lucht gaat.
Vervolgens hebben de oud Onstwedders Johan en Henk van der Sluis symbolisch toegang gegeven tot de site. Hiervoor hebben ze het hek geopend dat boven in de voorlopige site was afgebeeld. Door het openen van het hek wordt een waardevol en schitterend stuk natuurgebied  toegankelijk. Dit staat symbool voor de nieuwe website : Toegang tot een waardevolle en schitterende schat aan nieuws en informatie voor, door en over Onstwedde.
Ten slotte is vanaf 20.00 uur in eetcafé Gerak samen met sponsoren en vrijwilligers onder het genot van een hapje en een drankje de website definitief in de lucht gebracht.

Wij wensen u veel plezier bij het lezen en gebruiken van Onstwedde.info.

Het bestuur van stichting Onstwedde.info

Bekijk hier de foto's