• Terug
  • Nieuws
  • Open Darttoernooi JSDB
18 januari 2013

Jeugdsoos ‘de Boerderij’ probeert naast populaire themafeesten als Goud van Oud en de Piratenparty ook een paar vrijdagavondactiviteiten per jaar te organiseren.

Net als vorig seizoen organiseert JSDB ook dit jaar weer een darttoernooi voor mensen uit Onstwedde en Alteveer. Op vrijdag 15 februari zal JSDB omgetoverd worden tot het epicentrum van dartend Nederland. Op de zes wedstrijdbanen strijden de deelnemers om de hoofdprijs, ook voor de nummers twee en drie zijn er leuke prijzen. Ook worden de beste verliezers niet vergeten. Dus gooi je graag een pijltje en houd je van een beetje gezelligheid met een muziekje op de achtergrond?

Geef je dan voor vrijdag 8 februari via het e-mailadres op voor het JSDB-darttoernooi!

Het JSDB-darttoernooi vindt plaats op vrijdag 15 februari. De avond begint om 19.00 uur. Om alles goed te laten verlopen en op tijd te kunnen starten word je rond 18.30 uur in jeugdsoos ‘de Boerderij’ verwacht.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- en kan op de avond zelf betaald worden. Mocht u/jij deze avond alleen even een kijkje willen nemen in de jeugdsoos dan kan dat natuurlijk ook, bezoekers zijn van harte welkom!