• Terug
  • Nieuws
  • Eva Huiting op zoek naar familie
22 oktober 2012

Eva Huiting uit Meerhout (België) komt binnenkort naar Onstwedde. Haar voorouders komen oorspronkelijk uit Onstwedde en Eva wil graag in contact komen met nazaten uit de families Huiting, Meijer en Kuipers.

Eva is al enige tijd bezig met stamboomonderzoek en nu is ze van 28 oktober tot en met 3 november in de omgeving en dus in de gelegenheid een bezoek te brengen aan het dorp waar zo veel van haar voorouders geleefd hebben. Ze wil graag verre en naaste familieleden ontmoeten, met name mensen van de familie Huiting, Kuipers en Meijer, maar natuurlijk ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Eva is geboren op 30 augustus 1981 in Arnhem en woont dus inmiddels in België. Ze is een dochter van Jan Hendrik Huiting (1951 geboren in Groningen), haar opa was Jan Huiting, geboren op 3 maart 1920 in Onstwedde. Jan was getrouwd met Hillichien Duimering uit Hoogezand. Het stel heeft in Groningen gewoond. Jan was een zoon van Jan Huiting en Hindertje Meijer (meer informatie over hen treft u aan in het artikel onder aan deze pagina) 

U kunt nu al contact opnemen met Eva in het geval u haar wilt ontmoeten.

T 0032-474459609

e-mail

Stamboom Eva Huiting

Jan Huiting en Hindertje Meijer
Artikel overgenomen uit Genealogie van Soldaat Johann Heinrich Meijer van G.J. (Arjan) Meijer.