• Terug
  • Nieuws
  • Eerste kidsdag in de manege (update)
10 februari 2017

Op dinsdag 21 februari (in de voorjaarsvakantie) organiseert manege De Driesporen de eerste kidsdag!

Deze dag staat in het teken van lol met je knol en daarbij willen de vrijwilligers in de manege je ook nog iets leren over paarden en hoe je het beste met paarden kunt omgaan.

Hoe ziet het programma er globaal uit?
De dag begint met een leuke activiteit, namelijk de manegepaarden en pony’s een keer lekker verwennen door een heerlijke paardentaart voor ze te maken!
Verder kun je door middel van een leuke exterieur en borstel quiz iets leren over het uiterlijk van een paard en hoe je deze het beste kunt verzorgen.
Weet jij hoe een hoofdstel in elkaar zit, hoe heten alle onderdelen en hoe krijg je alles weer op de juiste manier in elkaar? Dit leer je door deel te nemen aan de spectaculaire hoofdstel-estafette-race!
Ten slotte gaan jullie nog een leuk parcours lopen met een paard/pony waarbij je onder andere leert hoe je een paard moet vast zetten en hoe je naast een paard hoort te lopen.

Het programma begint om 11.00 uur, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Tussen de middag wordt er gezellig met elkaar iets gegeten en om 14.30 uur komt er een einde aan deze leuke dag.
De kosten voor het programma zijn € 7,50 inclusief lunch.

Iedereen is deze dag van harte welkom om deel te nemen aan ons programma, je hoeft dus niet lid te zijn van de manegevereniging, dus neem je vriendje of vriendinnetje mee. Het programma is vooral geschikt voor kinderen tot ongeveer 14 jaar.

Je kunt je opgeven via e-mail of via de opgavelijsten die in de manege hangen.

Het bestuur van Manege De Driesporen hoopt je op de 21e te zien!

E-mail