• Terug
  • Nieuws
  • Harpiste R. Ederveen speelt over David
11 februari 2017

Op dinsdagavond 28 maart is er een bijzonder programma over de Bijbelse koning David. Harpiste Regina Ederveen speelt op haar gouden harp, en er zijn, in een presentatie via de beamer, afbeeldingen van kunstwerken rondom koning David te zien.

Regina Ederveen vertelt over de kunstwerken die over koning David gemaakt zijn. De harpmuziek die ze gaat spelen is uit verschillende stijlperioden. Ook zijn er in het programma verschillende Joodse witzes verweven. 

Regina Ederveen is een professionele harpiste, die gevraagd wordt om op te treden bij orkesten. Op haar website is te zien dat ze een drukke agenda heeft met haar optredens over David. Vorige herfst heeft ze het programma gebracht voor de werkgroep “Kerk en Israël” in Noord- Groningen. 

De avond wordt georganiseerd door de werkgroep “Kerk en Israël” in de classis Oost-Groningen. U bent van harte welkom in zaal Brinkhof in Onstwedde, aanvang 20.00 uur. De entreeprijs wordt zo laag mogelijk gehouden zodat het geen beletsel hoeft te zijn om deze avond te bezoeken.