• Terug
  • Nieuws
  • Verkiezing vrijwilligersprijs
11 november 2016

Verdient uw organisatie de vrijwilligersprijs Stadskanaal?
Als waardering voor de inzet van vrijwilligersorganisaties stellen gemeente Stadskanaal en Rabobank Zuid Oost Groningen ieder jaar de vrijwilligersprijs beschikbaar. 

Verdient uw organisatie dit jaar de prijs?
De vrijwilligersprijs is een stimulerings- en waarderingsprijs voor het vele en onmisbare werk dat door vrijwilligers wordt gedaan. De prijs wordt uitgereikt aan een in het oog springend of inspirerend vrijwilligersproject en/of organisatie in de gemeente Stadskanaal.

Hoe doet u mee?
Vrijwilligersorganisaties- of projecten kunnen zich nomineren door een eigentijdse presentatie in te zenden, waarmee zij laten zien hoe leuk of belangrijk vrijwilligerswerk is. Dit kan een filmpje zijn, maar ook andere creatieve uitingen zijn welkom. Een eventueel filmpje mag maximaal 5 minuten duren. U kunt uw organisatie tot 1 maart 2017 nomineren door de inzending te sturen naar het VIP! Stadskanaal, via het e-mailadres dat hieronder staat aangegeven. De vier beste inzendingen maken kans op de hoofdprijs van € 1000. 

Wanneer is de prijsuitreiking?
Op donderdag 9 maart 2017 vindt de prijsuitreiking plaats, tijdens de vrijwilligersavond. Daar wordt onthuld welke van de vier genomineerde inzendingen de hoofdprijs wint. De andere drie inzendingen ontvangen een aanmoedigingsprijs van € 250, beschikbaar gesteld door Rabobank Zuid Oost Groningen.

E-mail (voor inzendingen)