• Terug
  • Nieuws
  • Mayim staat voor kwaliteit!
11 november 2016

Bewindvoerderskantoor Mayim heeft onlangs twee belangrijke mijlpalen bereikt. Daarmee is Mayim ook voor het komende jaar volledig gekwalificeerd voor het uitvoeren van het bewindvoerderschap en het uitvoeren van de taken als mentor en curator.

Allereerst  heeft het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM Bewindvoerderskantoor Mayim opnieuw toestemming gegeven om door te gaan met de werkzaamheden. CBM beoordeeld of professionele curatoren, bewindvoerders en mentoren voldoen aan de kwaliteitseisen die de wet stelt voor de uitvoering van deze taken. De kantonrechter heeft de toestemming vervolgens bekrachtigd.

Daarnaast heeft Mayim het kwaliteitskeurmerk van de Brancheorganisatie ontvangen. De auditcommissie van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Bewindvoerders (NBPB) heeft de werkzaamheden van Mayim in het afgelopen jaar beoordeeld en goedgekeurd.  

Eigenaar Rene Drenthe van bewindvoerderskantoor Mayim is in z'n nopjes met beide kwalificaties en hij blijft vanzelfsprekend werken via de strenge kwaliteitseisen. Beide kwaliteitskeurmerken worden slechts voor een jaar afgegeven.

Bewindvoerderskantoor Mayim, sponsor van Onstwedde.info