• Terug
  • Nieuws
  • Alex Vissering zingt in KOEpelstal
30 juli 2016

De Stichting Noordelijke Muziek Producties organiseert op 20 augustus om 20.00 uur een koepelconcert met de bekende Groninger zanger en liedjesmaker Alex Vissering. Het éénmalige unieke concert vindt plaats in Koepelstal van bio-boerderij Landleven aan de Scholtweg 9 in Onstwedde.

Eerko Fissering (voorzitter van de Stichting NMP): …..”We vinden het geweldig dat Alex een concert wil geven om de Noordelijke Muziek Producties (NMP) bekend te maken bij een breder publiek. Het concert in de Koepelstal is een activiteit die direct met de stichting NMP verbonden kan worden omdat ook de stichting haar zetel heeft in de gemeente Stadskanaal (Onstwedde).
De Gemeente Stadskanaal begreep onmiddellijk de kans om Stadskanaal positief op de kaart te zetten.
Want deze grootste koepelstal voor melkvee waar normaliter de koeien hun ‘thuis’ hebben, zal op 20 augustus heel eenvoudig omgetoverd worden in een grote orkestzaal. De koeien lopen immers buiten?!...”
De KOEpelstal is een overdekte openluchtstal met een prachtige panorama-view over de weilanden. Het bijzondere is de akoestiek: deze doet denken aan die van de Sixtijnse Kapel…….
Kaarten voor dit unieke concert in landelijke sfeer kunt u bestellen via Stichting Noordelijke Muziekproducties: T (0599) 332099 / M 06-23066701.
Per email
Maar er kunnen ook (voorverkoop) kaarten gekocht worden bij de volgende adressen:
•    Drankenhandel Thijs in Vlagtwedde,
•    Eetcafe Gerak, Onstwedde,
•    Bibliotheek (Thee- en Koffiehoek Kofschip ) Stadskanaal,
•    Theetuin Noah’s Ark Holte.
In de voorverkoop kost een kaart € 10,00 / bij kassa van het concert € 12,50.

De Koepelstal is schoon dankzij hardwerkende vrijwilligers en de kaartverkoop loopt gestaag. Er is veel belangstelling, temeer omdat de combinatie cultuur en natuur, op zo'n prachtige locatie, zo bijzonder is.