• Terug
  • Nieuws
  • Opening en open huis De Meelschuur
19 mei 2016

Zaterdag 21 mei van 10.30 tot 16.00 uur kunt u tijdens de open dag een kijkje komen nemen in de vernieuwde entourage van Koffie- en Theeschenkerij De Meelschuur aan de Ter Wuppingerweg 3. De Meelschuur is een prachtige locatie om te genieten van lekkere koffie, thee, fris met huisgemaakt gebak of een vers broodje 'Boerendubbel' of om het terras met een ijscoupe uit te rusten van een fietstocht door het prachtige Westerwolde of na wandeling door het schilderachtige Ter Wupping.

Elly Volders en Rianne Folkers hebben sinds 2 mei de deuren van De Meelschuur weer open en sinds die datum is nog het één en ander aangepast aan zowel de binnen- als de buitenkant van deze horecagelegenheid. Vol trots willen zij aanstaande zaterdag hun vernieuwde De Meelschuur aan u laten zien tijdens de open dag. Onder de bezoekers van deze dag word een high tea voor twee personen verloot. Om 11.30 uur vindt de officiële opening plaats.

De openingstijden zijn ten opzichte van vorige jaren wel iets gewijzigd, zo is De Meelschuur niet meer op zondag geopend. U kunt tijdens de zomerperiode in De Meelschuur terecht van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Koffie- en theeschenkerij De Meelschuur, sponsor van Onstwedde.info