• Terug
  • Nieuws
  • Biljartclub huldigt haar kampioenen
19 mei 2016

Biljartclub De Bolster huldigt haar kampioenen met clubrecords!

Donderdagmiddag 19 mei hield de biljartclub haar halfjaarlijkse ledenvergadering en bij die gelegenheid werden de kampioenen van het seizoen 2015 - 2016 bekend gemaakt. Er werd gespeeld in twee spelsoorten namelijk libre en bandstoten.

Bij het libre-spel werd Wubbe Huls met grote overmacht kampioen met 54 wedstrijdpunten. Hij verloor slechts 2 wedstrijden en zette daarmee een nieuw clubrecord neer. De 2e plaats was voor good-old Steffen Wubs (42 punten) en de 3e plaats werd opgeëist door Wessel Volders met 41 punten.

Bij het bandstoten werd Harm-Jan Wubs, ook met een clubrecord van 40 wedstrijdpunten, kampioen. In deze spelsoort werden Harm Kiel (36 punten) en Dick van Diest (30 punten) resp. tweede en derde.

De competitieleiders Harm Meijer en Wubbo Pathuis keken met een zeer tevreden gevoel terug op het afgelopen seizoen, maar plaatsten wel de opmerking dat nieuwe leden van harte welkom zijn.

Dus ......... denk je plezier te kunnen beleven aan deze mooie sport, breng dan eens een bezoekje aan De Bolster. Op de maandagmiddag worden de onderlinge competities gespeeld.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met secretaris Harm-Jan Wubs.

E-mail Harm-Jan Wubs