• Terug
  • Nieuws
  • Succes pony's Migchelshoeve
2 oktober 2015

Op zaterdag 26 september is de New Forest sportdag gehouden op het KNHS centrum te Ermelo. Op deze dag was er daar van alles te doen.

Om mee te mogen doen is één van de voorwaarden dat je pony een ras zuiver New Forest moet zijn en ingeschreven staat bij het NNFPS stamboek. Twee pony's van stal Migchelshoeve's deden mee en ook twee die geboren zijn op stal Migchelshoeve, allen gefokt uit onze fokmerrie Migchelshoeve's Elegance.

Cindy Stooker deed met Migchelshoeve's Gaby mee in de rubriek 4 tot 6 jarige sportpony's en kreeg hoge cijfers voor aanleg als springpony.

Zosja Laan deed mee met de 6 jarige Migchelshoeve's Emma, in de rubriek M2 dressuur, daarin behaalde ze een eerste plaats.

Migchelshoeve's Zapatero (sportnaam Hero van de Twinstable) en Migchelshoeve's Fire (Fire van de Twinstable) deden mee met het mennen. De eigenaren John en Natasja Hoogvliet, afkomstig uit Duitsland, starten vandaag voor het eerst in de klasse ZZ dressuur en werden beloont met de eerste prijs. Beide pony's deden ook mee met de vaardigheid maar waren niet goed genoeg voor een podium plek.

Alicia Panyr won overtuigend met Migchelshoeve's Zapatero onder het zadel de rubriek hobbyklassse. Aan het eind van de dag is Migchelshoeve's Zapatero gehuldigd. Deze pony voldoet aan de eisen die bij het predikaat prestatie sportpony horen. In de klasse Z dressuur mennen behaalde hij voldoende punten voor het predikaat.

Wilt u op de hoogte blijven wordt vriend van Facebook pagina Stal Migchelshoeve.

Foto: Roelof en Douwe Migchels achter in de wagen