• Moeizame seizoenstart VCO Dames 1
2 oktober 2015

Dames 1 van VCO '72, dat dit seizoen uitkomt in de Eerste Klasse, heeft uit de eerste twee wedstrijden slechts één punt behaald. Beide uitwedstrijden gingen verloren.

De eerste wedstrijd werd gespeeld in Groningen tegen Oranje Nassau Dames 5. Nadat de eerste set was verloren (25-18), slaagde de jonge ploeg van trainer Henk Koops er in om de tweede set met 25 - 23 te winnen. De derde en de vierde set werden vervolgens overtuigend door de ploeg uit Groningen gewonnen: 25 - 17 en 25 - 14. Eindstand: 3 - 1.

De tweede wedstrijd werd in Beilen gespeeld tegen Smash Dames 2. Smash, dat vorig seizoen nog uitkwam in de Hoofdklasse, bleek ook een maatje te groot en won met 4 - 0. In de tweede set was het wel erg spannend en hadden de VCO-Dames kansen om de set te pakken. Toch werd het 30 - 28 voor de ploeg uit Beilen.

Komende zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Om 17.00 uur is Volco Dames 2 uit Ommen de tegenstander in Sporthal De Bast.