• Terug
  • Nieuws
  • Degradatie voor Onstwedder Boys
23 mei 2015

Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag in Willemsoord niet in geslaagd zich te handhaven in de Derde Klasse. Nadat vorige week in Onstwedde met 3 -1 werd verloren van Willemsoord, werd het dit keer liefst 7 - 1 voor de ploeg uit Overijssel.

De wedstrijd was na een kwartier al gespeeld. Op dat moment keken de Boys al tegen een 3 - 0 achterstand aan. Voor rust scoorde Willemsoord nog drie keer. In de tweede helft gebeurde er verder weinig meer. Grote man bij Willemsoord was opnieuw spits Ronnie Berkenbosch, die vier maal scoorde. De eer voor Onstwedder Boys werd gered door Elmar Bijl die in de tweede helft een strafschop benutte.

Overigens viel er vandaag ook nog wat te vieren op De Boskamp. Zowel het tweede elftal als de B-junioren slaagden er in om kampioen te worden.