• Terug
  • Nieuws
  • Boys verliezen van Fit Boys
9 mei 2015

Onstwedder Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. In Beilen werd het 3 - 0 voor Fit Boys in een wedstrijd die nergens meer om ging.

Geen onnodige gele kaarten pakken en geen blessures oplopen was het devies zaterdagmiddag in Beilen. Bij de rust is het 1 - 0 voor de ploeg uit Drenthe. Uit een corner kan halverwege de eerste helft Elwin Dam zomaar vrijstaand inkoppen.

Na de rust scoort Fit Boys nog twee keer. Eerst wordt een schot van Tim Seubring van richting veranderd, waardoor Rein Koudstaal kansloos is. De 3 - 0 komt tot stand uit een afstandsschot van Mark Seubring.

Komende zaterdag, 16 mei, staat er wel wat op het spel. De Boys moeten twee wedstrijden in de nacompetitie spelen en zo proberen in de Derde Klasse te blijven. Onstwedder Boys speelt eerst thuis tegen Willemsoord, een ploeg uit de Vierde Klasse D, die een periodetitel heeft gepakt en op de vierde plaats in de competitie is geƫindigd. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Een week later wordt de return in Willemsoord gespeeld.