• Terug
  • Nieuws
  • Lekker-lopen-dag bij Meijer's schoenen
9 mei 2015

Meijer’s schoenen in Onstwedde organiseert voor vrijdag 15 mei van 10.00 tot 17.00 uur een speciale FinnComfort-dag, die helemaal in het teken staat van loopplezier.

Naast het eigen deskundige team is er een expert van de FinnComfort-importeur aanwezig, die de uitzonderlijke eigenschappen van de schoenen toelicht en bovendien nieuwe kleuren en modellen meebrengt, zodat u nog meer keus hebt. Elke FinnComfort-koper krijgt op deze dag z’n nieuwe, perfect passende schoenen mee in een goodiebag met een leuke attentie erin.

Het schoenenmerk FinnComfort richt zich met name op 50-plussers, die comfortabel en gezond willen lopen. Al sinds 1986 produceert de Duitse Waldi Schoenfabriek onder die naam een collectie dames- en herenschoenen met een verwisselbaar, kurken voetbed, zodat, indien gewenst, ook de eigen steunzool in de schoenen kan. Voor vrijwel elke voet zijn in eigen huis unieke leesten ontwikkeld, die de voeten optimale steun en de tenen volop bewegingsvrijheid bieden en daarnaast de doorbloeding bevorderen. Hierdoor vermindert de kans op koude voeten.

Bron: Streekblad

Website Meijer's Schoenen, sponsor van Onstwedde.info