• Terug
  • Nieuws
  • Workshop herfstfotografie in Smeerling op 12 oktober
4 oktober 2024

Bomen in kleurige herfsttooi, landschappen klaar voor de winter, paddenstoelen in allerlei kleuren en formaten, de herfst heeft zo zijn eigen sfeer en aantrekkelijkheid. Ideaal voor mooie natuurfotografie.

Smeerling
De natuur van Smeerling e.o. leent zich uitstekend voor mooie beelden. Van mooie doorkijkjes, tot weidse landschappen, van een mooi kronkelende Ruiten Aa tot een dicht Metbroekbos . Met een prachtige flora en fauna.

Echte camera mee
Onze natuurfotograaf en gids gaat met je op pad. Je neemt een echte camera mee. Hij helpt je met de instellingen als dat nodig is, leert je kijken en deelt zijn passie met jullie. Schiet jij je mooiste herfstplaat?

Nabespreken met wat lekkers
Na de shoot worden de foto s besproken in het Halmingshoes, in de Gasterij van Smeerling. Je eigen prachtige plaat als eindresultaat. Doe je mee? Met koffie /thee en wat lekkers.

Workshop
Met een eigen echte camera (geen mobieltje) op pad met onze fotograaf/gids om de mooiste herfstplaatjes te schieten. Hulp als het nodig is, en interactie met de groep. Je leert weer veel van zo'n workshop. En de prachtige omgeving van Smeerling, met het stukje oerbos (Metbroekbos) en zijn essenlandschap werkt natuurlijk in je voordeel. Veel ingrediënten die je stimuleren het beste uit de herfst te halen en er thuis op afdruk van te genieten. In de nabespreking is ruimte om vragen te stellen en elkaars foto te beoordelen.

  • Datum: zaterdag 12 oktober
  • Tijd: 10.00- 12.30 uur
  • Start: Halmingshoes in Gasterij Natuurlijk Smeerling
  • Aanbevolen: laagjeskleding, goede schoenen, echte camera, hond mag thuisblijven

Aanmelden
Leden van Natuurmonumenten hebben 30% korting

Foto: Anya Bult