• Terug
  • Nieuws
  • CSVO succesvol in Uithuizen
23 maart 2015

Afgelopen zaterdag hebben zich in Uithuizen maar liefst 9 turnsters van CSVO geplaatst voor de finale van de provinciale kampioenschappen op 16 mei, eveneens in Uithuizen.

Maaike Reints eindigde op de eerste plaats bij de voorronde wedstrijd van de provinciale kampioenschappen. In de categorie Pupil 2 D1 turnde Maaike een goede wedstrijd en dit werd beloond met een gouden medaille.

In dezelfde categorie turnde Miren Nieuwenhuis eveneens een hele goede wedstrijd en behaalde een derde plaats, waardoor ze een bronzen medaille mee naar Onstwedde kon nemen. Beide turnsters plaatsen zich hiermee voor de finale.

Onze jongste turnster Benthe Kip behaalde bij de mini’s een tweede plaats en plaatste zich hiermee ook voor de finale.

Van onze recreatieve turnsters behaalde Carolien Meesters een verdienstelijke derde plaats in de categorie Jeugd 1 D3. In dezelfde categorie behaalden Romy Pepping, Lyanne Raatjes en Wynette Wubs respectievelijk de zesde, achtste en negende plaats.  De meiden hebben prima oefeningen laten zien. Carolien heeft zich hiermee ook geplaatst voor de finale.

Nadine Maarsingh en Tirza Joosten turnden allebei een keurige wedstrijd en behaalden een vijfde en een negende plaats. Jonneke de Roo en Lieke Louwdijk behaalde in hun leeftijdscategorie beide een vierde plaats. Jonneke behaalde zelfs op de vloer een verdienstelijke eerste plaats.

Annelie Wever, Anne Eelsing en Corine Mulder behaalden respectievelijk een vijfde, zevende en achtste plaats. Vera Heidekamp behaalde bij de keuze-oefenstof een vijfde plaats en werd bij sprong eerste.

Nadine Maarsingh, Jonneke de Roo, Annelie Wever, Anne Eelsing en Vera Heidekamp mogen vanwege hun goede klassering ook allemaal naar de finale in Uithuizen. Op 25 april hebben de overige turnsters van CSVO een voorronde wedstrijd waarmee ook zij zich nog kunnen plaatsen voor de finale.

website