• Terug
  • Nieuws
  • Belangrijke wedstrijd VCO '72 Dames 1
2 mrt. 2015

Komende zaterdag staat in Sporthal De Bast de wedstrijd tussen VCO '72 Dames 1 en Emmen Dames 5 op het programma. De Onstwedder dames staan momenteel op de eerste plaats in de poule met zeven punten voorsprong op de nummer twee Emmen. Een belangrijke wedstrijd dus voor de ploeg uit Onstwedde.

De dames van trainer/coach Mick Veldhuis deden de afgelopen weken goede zaken door drie keer op rij te winnen. Eerst werd de inhaalwedstrijd tegen Klimop Dames 1 uit Weiteveen met 3 - 1 gewonnen, waarna vorige week zaterdag het laaggeklasseerde Vonk/Coevorden Dames 4 eenvoudig met 4 - 0 opzij werd gezet.

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Volco Dames 5 uit Ommen op het programma. Volco staat op de vijfde plek en er was nog niet tegen dit team gespeeld. De eerste set werd met 25 - 17 gewonnen, maar in de tweede set lukte er erg weinig. De ploeg uit Ommen won eenvoudig met 25 - 12. In de derde set stelden de VCO-dames weer orde op zaken: 25 - 20. Ook de vierde set werd vervolgens in winst omgezet met 25 - 19. Hierdoor konden weer vier punten aan het totaal worden toegevoegd.

Zaterdag kan er dus een grote stap richting het kampioenschap worden gezet. De wedstrijd begint om 17.00 uur.