• Onstwedder Boys in slotfase onderuit
28 februari 2015

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Bovensmilde een zeer ongelukkige nederlaag geleden. Na 90 minuten spelen stond het 0 - 1 en leken de Boys de drie punten mee naar huis te kunnen nemen. In de extra tijd ging het alsnog mis en scoorde BSVV nog twee keer.

Onstwedder Boys zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Twee weken geleden lukte het net niet om een goed resultaat in Scheemda te behalen en ook eerder in het seizoen werden er in de slotfase punten verspeeld. Tegen BSVV speelden de Boys een goede eerste helft, waarin met name Gerben Meems aan de linkerkant voor gevaar zorgde. Halverwege de tweede helft komen de Boys op voorsprong als Harm Visser een voorzet van Robert de Vries prima afrond. Onstwedder Boys blijft daarna de meest gevaarlijke ploeg.

In de extra tijd slaat BSVV toch nog toe. Eerst is het Nico Hoogeveen die vanaf de rand van het strafschopgebied de bal in de kruising schiet. Even later wordt er opnieuw gescoord door de ploeg uit Bovensmilde, dit keer uit een onoverzichtelijke situatie in het strafschopgebied van de Boys, waarbij de verdedigers de bal niet weg weten te krijgen. Een ongelukkige nederlaag, waarbij het aan strijd en werklust zeker niet ontbrak aan de kant van de ploeg uit Onstwedde.

Onstwedder Boys blijft op de voorlaatste plaats staan met nog steeds acht punten. Komende zaterdag is Hollandscheveld de tegenstander op sportpark De Boskamp. Aanvang is 14.30 uur.