• Terug
  • Nieuws
  • Renė Drenthe bij radio Westerwolde
10 februari 2015

Maandagavond was René Drenthe uit Onstwedde te gast bij Geert Smit in “Kerk in Beeld”op radio Westerwolde.

Renė kwam vertellen over en een oproep doen voor het werk van “Ambassadors Ministries”. Dit is een organisatie die door het evangelie werken van gerechtigheid wil doen en daarmee geven zij hulp, onder de naam Ambassadors Ministries Missions, aan de armen, de weduwen en de wezen in de derde wereld.

Zo zijn er in India diverse projecten gestart en één daarvan is de oprichting en bouw van een opvanghuis voor weduwen. Weduwen uit de laagste kastes in India hebben geen leven en worden aan de kant gezet. Het weduwenhuis is inmiddels alweer vijf jaar in gebruik. De matrassen, de onderdekens en de kussens van de bedden zijn inmiddels, mede door de hitte, in een dusdanige staat dat vervanging niet langer uitgesteld kan worden.

Naast de structurele verbeteringen in het weduwenhuis geven ze ook structurele hulp aan de weduwen en mensen met lepra in de omgeving. Ook bij hen is de nood groot en velen slapen onder wat vodden. Aan hen willen zij een deken geven.

Om deze doelen te verwezenlijken heeft de stichting een bedrag van € 3.800 nodig.

Volgende week gaan René en 4 anderen van de stichting een bezoek brengen aan dit project, daarvoor moeten ze zelf flink in de buidel tasten want ze betalen zelf de reiskosten.

Als u mee wilt helpen om de benodigde matrassen, de onderdekens en de kussens aan te schaffen kunt u geld overmaken naar het rekeningnummer van “Ambassadors Ministries”. Deze link kunt u vinden op de site van de organisatie.

Bron/foto's: Westerwolde Actueel