• Onstwedder Boys verliest van SVN '69
4 oktober 2014

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Nijeveen voor de tweede achtereenvolgende keer een wedstrijd verloren. Hoewel de ploeg van Fokke de Jonge een groot deel van de wedstrijd met één man meer speelde werd er met duidelijke cijfers verloren: 4 - 1.

De eerste helft ging gelijk op. Onstwedder Boys kwam op voorsprong door een benutte strafschop van Gerwin de Wijk, nadat Rutgert Tipker door de keeper van SVN onderuit was gehaald. 1 - 0 voor de Boys en een rode kaart voor de keeper van SVN. Vlak voor rust wordt het 1 - 1 na slecht verdedigen van de Boys.

In de tweede helft wordt Onstwedder Boys afgetroefd door een fanatiek spelend SVN. De ploeg uit Drenthe komt op een 2 - 1 voorsprong, eveneens uit een strafschop. Vervolgens maakt SVN nog twee doelpunten, waardoor de eindstand op 4 - 1 bepaald wordt.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen BSVV uit Bovensmilde. De wedstrijd begint om 14.30 uur.