• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder Omloop en Kids Omloop
16 juni 2014

Vele honderden hardlopers zetten op maandag 30 juni weer hun beste beentje voor tijdens de Kids Omloop en Onstwedder Omloop.

Voorafgaand aan de Onstwedder Omloop is er voor de kinderen tot en met twaalf jaar de Kids Omloop. De kinderen lopen afstanden van  vijfhonderd, duizend of tweeduizend meter. Voor de verschillende afstanden zijn de starttijden respectievelijk 18.30 uur, 18.45 uur en 19.00 uur. Deelnemers aan de Kids Omloop kunnen zich inschrijven van 18.00 tot 18.15 uur op het terras voor Schoenenhuis Drenth.

De Onstwedder Omloop, die deel uitmaakt van het Schutrups loopcircuit, bestaat  uit een wedstrijdloop over tien kilometer en trimlopen over tweeëneenhalf, vijf en zeveneneenhalve kilometer. Deelnemers kunnen zich vanaf 17.30 uur opgeven in de kantine van voetbalvereniging Onstwedder Boys op sportpark  De Boskamp aan de Lijnackerslaan in Onstwedde. Daar wordt na afloop ook de prijsuitreiking voor de wedstrijdlopers gehouden. Op De Boskamp is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Een foto-impressie van de Kids Omloop 2013

Een foto-impressie van Onstwedder Omloop 2013