• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder braderie in juli
16 juni 2014

Woensdag 2 juli staat weer in het teken van de gezellige en traditionele braderie, die wordt georganiseerd door de Handelsvereniging Onstwedde. De braderie begint om 13.00 uur en duurt tot 21.00 uur en is als vanouds aan de Dorpsstraat. Bijzonder is dat de braderie dit jaar niet wordt gehouden tijdens de feestweek die is verplaatst naar de tweede week van september.

Een gezellige markt met een diversiteit aan goederen, zoals een visboer, oliebollenkraam, lederwaren, dierenbenodigheden, huishoudtextiel, hamburgerstand, dameskleding, sieraden, speelgoed, hobby artikelen, wenskaarten, schoenen, tuindecoraties, fleeceprodukten, kaas, boekenkraam, parfums, zonnebrillen, herenkleding en vrijetijdskleding.

Voor kinderen is er een zweefmolen en een kinderbraderie op De Woldbrink. Hier kunnen de kinderen hun tweedehands spullen aan de man brengen.

Stichting Onstwedder Gaarv’n verzorgt tijdens de braderie demonstraties van oude ambachten. Zo laten vrijwilligers van Onstwedder Gaarv’n diverse ambachtelijke technieken zien en alle bezoekers van de markt kunnen proeven van ambachtelijk gemaakte lekkernijen, zoals spekdikken en in een hout gestookte veldoven gebakken (krenten)broden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Bennie Elzen T(0599) 332734 of Trijnie Meems-Velema T (0599) 637022.

Een foto-impressie van de braderie 2013