• Terug
  • Nieuws
  • Aanmelden Vakantiespelweek
12 jul. 2012

De laatste week van de vakantie is het weer zover: De basisschoolkinderen uit Onstwedde zijn dan weer een week te vinden bij Jeugdsoos de Boerderij waar de Vakantiespelweek 2012 van 27 t/m 31 augustus plaats zal vinden.

Thema
Vanaf oktober vorig jaar is het bestuur van Stichting Vakantiespelweek Onstwedde (SVO) met de voorbereidingen voor de spelweek van dit jaar begonnen. Brainstormen over verschillende thema’s, uiteindelijk een thema kiezen en rond dit thema de dagen op een toepasselijke wijze invullen. Het thema van dit jaar is: De wereld rond! Op de 5 verschillende dagen zal er elke dag een ander werelddeel (Afrika, Europa, Azië, Oceanië en Amerika) centraal staan. SVO heeft deze dagen met spannende, leuke, leerzame en sportieve activiteiten ingevuld.

Aanmelden: kinderen en leiding
Kinderen kunnen zich nog tot 8 augustus aanmelden via de website van de Vakantiespelweek. De Vakantiespelweek is bedoeld voor alle basisschoolkinderen uit Onstwedde. Inmiddels hebben zich al 120 kinderen aangemeld. Jongeren van 15 jaar en ouder zijn van harte uitgenodigd zich als leiding aan te melden via de website.

Jubileum
Dit jaar viert de Vakantiespelweek haar 50-jarig jubileum! De week zal daarom extra feestelijk zijn. Op elke dag zal er met een activiteit of een spel iets naar voren komen wat met het 50-jarig jubileum van Vakantiespelweek Onstwedde te maken heeft.

Om alvast in de stemming te komen en voor de nieuwsgierige kinderen; neem snel een kijkje op onze website! Ook stelt het bestuur zich op de site officieel voor aan de ouders & kinderen.

Website Vakantiespelweek