• Terug
  • Nieuws
  • Volgende week Zwemvierdaagse!
15 mei 2014

Volgende week wordt in zwembad 't Vlasmeer de Zwemvierdaagse gehouden. Er kan van maandag 19 mei t/m vrijdag 23 mei gezwommen worden.Zoals het er nu naar uitziet beloofd het mooi weer te worden.

Elke ochtend kan er gezwommen worden van 7.00 - 9.30 uur, 5 ochtenden dus! 's Avonds wordt er gestart om 18.00 uur, de volgende groepen beginnen om 18.20 uur en 18.40 uur. In verband met de avondvierdaagse in Vlagtwedde, mag er ook eerder in de middag worden gezwommen!

Op dinsdag is er de leukste, gekste sprong/duik vanaf het startblok bij de start van elke groep. Na het zwemmen is er op dinsdag een activiteit in het ondiepe bad. Woensdagmiddag is er een kindermiddag vanaf 14.00. Er is een spel en ook is er een luchtkussen. Om 16.00 uur: schatduiken.

Donderdagochtend kan men koffie/thee drinken met suikerbrood. Op donderdagavond is er een activiteit na het zwemmen van de baantjes. Vrijdagavond is de slotavond, met broodjes hamburger of kroket. Verder is er de bekendmaking van de mooiste kleurplaat en de uitslag van de ballonnenwedstrijd van de opening op 28 april 2014. Ook worden deze laatste avond de medailles aan de deelnemers uitgereikt (vanaf 1930 uur).

Jong en oud: Doe mee!