• Terug
  • Nieuws
  • Bewaar uw flessen en kratten
1 maart 2014

Vrijdagavond 7 maart wordt er een flessenactie in Onstwedde gehouden door jongeren van de Hervormde Gemeente. Het geld word ingezameld voor een diaconaal project van de HGJB “Leven met Lef”, voor de kerk van Nepal.

U kunt tussen 17.30 en 20.00 uur jeugd aan de deur verwachten die graag uw statiegeldflessen-  en kratten komen ophalen. Verzamelt u mee?

Meer informatie over het project kunt u hieronder lezen:

Jeugd in actie  voor diaconaal HGJB-Project “Leven met lef”

Samen in actie voor de kerk van Nepal.
De kerk in Nepal groeit en heeft een bijzonder verhaal. Pas in 1952 werd de eerste kerk gesticht door de eerste gelovigen van het land. Nu zijn er zeker 1 miljoen christenen en is in alle 75 districten een kerk te vinden! God gaat door met zijn werk. Het evangelie werkt bevrijdend in een hindoeïstische wereld waar het tevreden houden van goden het leven beheerst. Er gebeuren wonderen. Jonge gelovigen in Nepal getuigen vrijmoedig van de liefde van God. Ook in de zorg voor anderen geven ze het evangelie door.

Met het HGJB-project “leven met lef”stappen we in de wereld van een groeiende kerk in Nepal. Christenen vertellen ons hun bijzondere verhaal. Tegelijk zoeken ze ook naar steun in alle vragen die op hen afkomen. Met onze middelen kunnen zij investeren in

* Kerkstichting in de Himalaya

* Bijbelonderwijs voor (jonge) gelovigen

* Hulp bij goed kinderwerk

* Zorg voor kwetsbare mensen

De HGJB ontwikkelt één keer in de twee jaar een diaconaal project voor jong en oud van de gemeente. 2/3 van de opbrengst gaat naar projectpartners in Nepal, 1/3 wordt besteed om jongeren in Nederland te helpen in de navolging van Jezus Christus.

Voor meer informatie: website