• Onstwedder Boys verliest van koploper
8 februari 2014

Onstwedder Boys heeft de eerste competitiewedstrijd van het jaar 2014 verloren. Tegen Veenhuizen, koploper in de Vierde Klasse D, werd het 3 - 1 voor de ploeg uit Drenthe.

Onstwedder Boys begon matig aan de wedstrijd en keek al na vijf minuten tegen een 1 - 0 achterstand aan. In de eerste helft kregen de Boys wel wat kleine kansen, onder andere door Richard Orsel, maar bij rust leidde de ploeg uit Drenthe met 1 - 0.

In de tweede helft probeerde Onstwedder Boys wel druk te zetten, maar kwam de ploeg maar zelden in de buurt van het doel van Veenhuizen. De ploeg uit Drenthe loerde vooral op kansen uit de counter en dat resulteerde tien minuten voor tijd in de 2 - 0 door Robert Elsinga die van dichtbij eenvoudig kon scoren. Onstwedder Boys kwam kort daarna toch weer terug in de wedstrijd. Peter Orsel werd diep gestuurd en schoot de bal hard achter keeper Tip van Veenhuizen binnen.

In de laatste minuut was het echter opnieuw Elsinga die, na een goede combinatie, het derde doelpunt maakte voor Veenhuizen en zo de wedstrijd besliste.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys opnieuw thuis. Tegenstander is De Griffioen uit Oosterwolde. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.