• Terug
  • Nieuws
  • Zwemles in ’t Vlasmeer
18 december 2013

Tijdens het bezoek van het college aan Onstwedde op donderdagavond 28 november kwam ook Zwembad ’t Vlasmeer ter sprake. Het aanwezige publiek was het unaniem eens met de stelling om het zwembad in Onstwedde te behouden. Ook werd genoemd dat het erg jammer is dat het niet meer mogelijk is voor kinderen om hun zwemdiploma in het zwembad te halen.

Anja Wesseling-Meems en Lilian Kruiter hebben het initiatief genomen om te inventariseren hoeveel animo er is voor zwemlessen in ’t Vlasmeer. Zij zullen bij voldoende interesse in gesprek gaan met Optisport om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Er wordt in eerste instantie gedacht aan het A diploma, maar mocht er veel interesse zijn in het B diploma dat zal ook dit worden besproken.
Dit initiatief hebben ze besproken met de werkgroep zwembad ’t Vlasmeer, zij hebben hier enthousiast op gereageerd.

Deze week is er een brief meegegaan (of gaat mee) op de scholen in Onstwedde, Alteveer en Wedde om ouders en verzorgers te vragen om bij interesse contact op te nemen met de genoemde personen. Via onderstaande contactgegevens kunt u contact opnemen en uw wensen doorgeven. LET OP: Dit is nog geen definitieve aanmelding, het gaat om een inventarisatie.

Wanneer er meer informatie bekend is dan zult u ook via deze website  worden geïnformeerd.

Contact
Graag vermelden;
- voor- en achternaam
- geboortedatum
- A of B diploma
- adres gegevens / e-mail

Uw reactie graag uiterlijk 31 december 2013 via:
e-mail of T (0599) 795222