• Terug
  • Nieuws
  • Vanavond in gesprek met B&W
28 november 2013

Hebt u een vraag voor een van de collegeleden? Dan is dit uw kans!

Vanavond brengt het college van burgemeester en wethouders van Stadskanaal een bezoek aan Onstwedde. Tijdens deze bijeenkomst krijgen alle inwoners van Onstwedde de kans in gesprek te gaan met de collegeleden. Er wordt gediscussieerd over een aantal belangrijke zaken waaronder de toekomst van het zwembad ’t Vlasmeer, kansen voor ondernemers en de huidige verpaupering van panden in het dorp. Dit gaat alle Onstwedders aan en daarom vraagt stichting Ocrea u ook om te komen!


In Onstwedde zijn vele voorzieningen aanwezig, denk bijvoorbeeld aan de gloednieuwe Bast, de vele winkels, het voetbalveld, de tennisbaan, speeltuinen, de bibliotheek, Jeugdsoos De Boerderij, enzovoort. Kortom, we hebben het in ons dorp goed voor elkaar, maar de vraag is: hoe houden we deze voorzieningen op peil? Over deze en andere vragen kunt u 28 november in gesprek gaan met het college van Stadskanaal. Hebt u hierover een vraag, ervaart u knelpunten of hebt u ideeën voor het dorp? Dan biedt deze avond de uitgelezen kans uw punt voor te leggen aan het college.

Programma
Na het welkom zullen burgemeester Galama en de wethouders Van de Kolk, Bessembinders, Hamster en Bieze zich persoonlijk voorstellen. Daarop volgt een korte presentatie van de activiteiten van Ocrea, de Onstwedder geschiedenis en de huidige voorzieningen in het dorp. De avond wordt afgesloten met een aantal prikkelende stellingen over actuele thema’s.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door dorpsbelangen Ocrea en start om 19.30 uur in De Boerderij aan de Dorpsstraat. U bent vanaf 19.15 uur welkom.

Stichting Ocrea hoopt u vanavond te ontmoeten!