• Terug
  • Nieuws
  • E2 pupillen Boys in actie voor goed doel
6 november 2013

Op uitnodiging van het Amateurconvenant van FC Groningen doet Onstwedder Boys dit najaar mee aan de 'Make a wish' competitie.

Make-A-Wish Nederland (voorheen Doe een Wens) vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiƫnt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Elk team van Onstwedder Boys is gevraagd om een actie te bedenken en op deze manier geld in te zamelen voor Make a wish. Onstwedder Boys E2 gaat oud ijzer inzamelen en wil bij deze een oproep doen aan mensen die nog wat oud ijzer hebben liggen. Mensen die oud ijzer, koper of aluminium hebben kunnen mailen naar de jeugdleiders van Onstwedder Boys E2.

Zij komen zaterdagmorgen 14 december  langs om het op te halen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting 'Make a Wish'.

mail