15 oktober 2013

Het seizoen 2013/2014 van jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) is inmiddels een kleine twee maand onderweg. De party’s blijven elkaar in rap tempo opvolgen, want op zaterdag 19 oktober staat de vijfde party van dit nog prille seizoen op het programma. JSDB organiseert dan voor het eerst een Neon Party.

Op deze avond wordt er in de jeugdsoos geen gebruik gemaakt van discolampen, maar van neonlampen en –buizen. Een neonlamp is een onder lage druk met neon (of een ander edelgas) gevulde glazen buis, waarin door een gasontlading licht opgewekt wordt. Lichte kleding, maar ook witte of felle, lichtgekleurde schoenveters zullen flink gaan oplichten. De neonlampen en –buizen zorgen ervoor dat JSDB er van binnen heel anders uit gaat zien, net als de bezoekers die deze avond komen. Verder maakt JSDB gebruik van speciale verf die je op je handen, gezicht of kleding kunt smeren. Verf dat ook zal oplichten als de neonlichten er op gaan schijnen. 
Ook zou het leuk zijn als de bezoekers witte (of andere felle, lichtgekleurde) kleding dragen. Dit heeft het mooiste effect als er neonlicht op schijnt.

De DJ’s van deze avond draaien natuurlijk de populairste plaatjes van dit moment, muziek van Stromae, Avicii en Macklemore zal zeker voorbij komen. Dit zal worden afgewisseld met de leukste feestmuziek en de beste hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90!

De Neon Party vindt plaats op zaterdag 19 oktober in jeugdsoos ‘de Boerderij’. De deuren gaan om 20.30 uur open en de minimumleeftijd is 12 jaar. De entree is voor pashouders gratis en niet-pashouders betalen € 3,- entree.

Website