• Terug
  • Nieuws
  • Tractorenhandel breidt assortiment uit
2 september 2013

Tractorenhandel Onstwedde is een jaar geleden naast de handel in gebruikte tractoren begonnen met de verkoop van grasmaaimachines in allerlei soorten in maten. Inmiddels kunt u bij hun ook terecht voor Lumag veeg-sneeuwschuif machines.

Na een jaar is het tijd om de balans op te maken en geconstateerd is dat de verkoop boven verwachting verloopt.  Klanten uit  Onstwedde, Wedde, Alteveer, Oude en Nieuwe Pekela, Vlagtwedde,Blijham en Stadskanaal hebben de weg naar Tractorenhandel Onstwedde gevonden.
Het afgelopen jaar heeft Tractorenhandel Onstwedde het assortiment fors uitgebreid. Zo is begonnen met machines van het merk Wolf-Garten, inmiddels zijn bijna alle merken leverbaar van Gude tot Ferrari.
Een leuke primeur had Tractorenhandel Onstwedde met de verkoop van het eerste nederlandse exemplaar van de Wolf-robot.

Nieuw in het assortiment is de Lumag KM800. Deze van een luchtfiltersysteem voorziene krachtige 6,5 pk veeg-, en sneeuwschuifmachine is de ideale machine voor bedrijfsmatig gebruik maar daarnaast ook zeer geschikt voor werkzaamheden om het huis. De KM800 wordt geleverd inclusief opvangbak en sneeuwschuif. U koopt eigenlijk drie machines in éen:  een veegmachine, een vuilopvangmachine en een sneeuwschuiver.
De achterwielen van de LUMAG KM800 worden aangedreven en daarnaast heeft de machine zeven versnellingen (vijf voorwaarts en twee achterwaarts). De machine is standaard voorzien van een zwenkbare en in hoogte verstelbare borstel.

Website