• Terug
  • Nieuws
  • 'Esperando's gaan als warme broodjes'
16 augustus 2013

De kaarten voor het optreden van de Esperando’s gaan als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank bij de voorverkooppunten.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Huis & Hof in Onstwedde, Snackpoint ’t Stoepje in Alteveer en bij slijterij Mitra in Vlagtwedde. Ook kunt via Harm Jan Wilzing kaarten bestellen. Dit kan via een mailtje naar Harm Jan Wilzing. Kaarten  kosten in de voorverkoop € 7,50 per stuk en op de avond zelf € 10,00 per stuk.

De voorverkoop vorig jaar was een groot succes, op de avond zelf was er geen kaart meer te krijgen. Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van een kaart!

Op dit moment genieten de vrijwilligers van jeugdsoos ‘de Boerderij’ (JSDB) nog van hun vakantie, maar de datum dat JSDB de deuren weer opent voor het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij. Op zaterdag 24 augustus trappen wij af voor het seizoen 2013/ 2014.

Net als vorig seizoen hebben wij de Esperando’s weten te strikken om van de seizoensopening weer een onvergetelijk mooi feestje te maken. Het duo Herman Kaijser (accordeon en zang) en Jan Egbert de Vries (drums en zang) zullen net als vorig jaar weer veel nummers spelen van Mooi Wark, Jan Smit, Drukwerk en nog veel meer artiesten. Dit zullen zij afwisselen met eigen hits als ‘Medicijnen’, ‘Sexy weekend’ en natuurlijk ‘Jansie de palingboer’.

Het optreden van de Esperando’s vindt plaats op zaterdag 24 augustus in jeugdsoos ‘de Boerderij’. Om 20.00 uur openen wij de deuren. Minimumleeftijd 12 jaar.

E-mail Harm Jan Wilzing