• Terug
  • Nieuws
  • Bijzonder workout in Onstwedde
12 augustus 2013

Bernadette Schuurman, coach van Bootcamp Winschoten gaf zondagochtend j.l. onder prachtige weersomstandigheden, temperatuur van rond de 20 graden en later brak de zon door, in Onstwedde een bijzonder Bootcamp workout op de prachtige camping van Annette van der Heijde.

Het terrein van de camping, met enkele gasten, de Beukenhof, leende zich uitstekend voor een pittige training. Een tweelftal deelnemers, ook uit Onstwedde namen deel aan o.a. touwtje springen, opdrukken, bij iemand op de rug zitten (om appels te plukken), tijgeren, met kettlebells werken, springen, vallen en opstaan.

Deelneemster Jo Komies en haar zoontje Beau besloten zondag samen iets te ondernemen. Komies: "Ik dacht altijd dat Bootcamp voor getrainde mensen was, maar nu weten we dat het voor iedereen  te doen is. Je kan de oefeningen altijd op je eigen niveau en tempo doen. Het was geweldig, lekker buiten sporten en nog wel op de schitterende camping, waar ik met mijn zoontje bewust vandaag verbleef voor één nacht."

Geen onbekende voor mooi Westerwolde "de natuurman" Jan Lantinga, nog maar een jaar met hardlopen bezig bij HLC Onstwedde, genoot van deze aparte training met afwisselende oefeningen. " Ik weet nu welke spieren in een tijdje te weinig heb gebruikt" zei hij. Na afloop trakteerde gastvrouw van der Heijde de deelnemers op koffie-thee en zelfgemaakte cake. De enthousiaste groep sportievelingen hadden in de ochtend hard gewerkt en tegelijkertijd genoten ze duidelijk van deze "Camping Bootcamp".

Fotoreportage