• Terug
  • Nieuws
  • Bootcamp bij De Beukenhof
8 augustus 2013

Eigenaresse Annette van der Heijde en haar man Maurits uit Onstwedde, zijn frequente deelnemers aan de Bootcamp trainingen van Bootcamp Winschoten. Op een zeker moment kwam Annette op het idee een bootcamp workout op - en rond haar camping de Beukenhof te houden. Coach Bernadette Schuurman uit Winschoten is ter plekke wezen kijken en vond de camping en directe omgeving een prima plek om er een workout te geven.

Zondag 11 augustus wordt er voor het eerst in Onstwedde een Bootcamp Workout gehouden. Belangstellenden uit Onstwedde en omgeving, kunnen in hun eerste training gratis deelnemen. De start van deze bijzondere outdoor activiteit is om half 11 tot 12:00 uur bij de camping.

Info Bootcamp:
Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen waarbij het accent op afvallen en het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid ligt. Met kracht bedoelen we functionele kracht. Kracht die je kunt vertalen naar bewegingspatronen uit het dagelijks leven. Het is trainen in de natuur, rennen op de heuvels, hangen aan een boom of tijgeren door het gras en zand. "Bij Bootcamp geen spiegels binnen aan de wand, maar een Boomstam buiten in je nek of in je hand!" Tijdens de Bootcamp ontwikkel je doorzettingsvermogen en coördinatie. Je doet  fitnessoefeningen en krachttraining. Bovendien krijgt je geest een enorme boost. Je gaat je overgeven aan push-ups, squats, lunges etc.. Samengevat je wordt SNEL, SLANK, STERK.

Foto van Bernadette Schuurman en foto van Annette en Maurits, bootcamp in de Wedderbergen. Deze foto's zijn gemaakt door Flip Slik.

Camping & stal De Beukenhof

Bootcamp Winschoten

Reageren