• Terug
  • Nieuws
  • Onstwedder Boys verliest van VVK
25 mei 2013

Onstwedder Boys heeft de eerste wedstrijd van de nacompetitie verloren. In Groningen werd het 1 - 0 voor VVK. Komende zaterdag is de return in Onstwedde.

Onstwedder Boys begon goed aan de wedstrijd. Op het kunstgrasveld kreeg de ploeg in de eerste twintig minuten een paar prima mogelijkheden. Eerst slaagde Peter Orsel er alleen voor de keeper niet in de doelman van VVK te passeren. Kort daarna kreeg Orsel opnieuw een uitgelezen mogelijkheid. Zijn inzet na een goede voorzet van Harm Jan Wilzing ging echter over. Ook Rutgert Tipker kreeg een goede mogelijkheid, maar zijn schot ging naast. VVK werd vooral gevaarlijk bij vrije trappen en corners, maar dit leverde geen grote kansen op voor de Groningers.

In de tweede helft was VVK de betere en gevaarlijkere ploeg. Onstwedder Boys kreeg één goede kans, maar ook Robert de Vries slaagde er niet in om doelman Boekholt van VVK te passeren. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd wist VVK uit een snelle aanval wel te scoren, waardoor de eindstand 1 - 0 werd voor de ploeg uit Groningen.