• Terug
  • Nieuws
  • Agendapunten? Meld ze aan !
27 mei 2013

Activiteiten en evenementen op dezelfde dag en op hetzelfde moment? Jammer!

Onlangs kreeg de redactie van Onstwedde.info de opmerking dat het helaas regelmatig gebeurt dat op één en dezelfde dag op hetzelfde moment activiteiten en evenementen zijn georganiseerd. Jammer voor alle mensen die graag beide activiteiten of evenementen willen bezoeken.
De redactie van Onstwedde.info kan dit natuurlijk niet sturen, de instanties, verenigingen en andere organisatoren bepalen uiteindelijk zelf het tijdstip van hun hun activiteit of evenement.

Onstwedde.info kan wel helpen om activiteiten en evenementen op het zelfde moment te voorkomen maar daarvoor zijn we u weer nodig.

Op de hoofdpagina van de site leest u in de rubriek Agenda altijd de 12 eerstkomende activiteiten. Klikt u vervolgens rechtsboven in de rubriek op "Meer" dan vindt u alle agendaberichten die bij ons bekend zijn, en dat zijn er heel veel en heel ver vooruit in de tijd.

Wij vragen daarom organisatoren van activiteiten en evenementen eerst de agenda op deze site te raadplegen en daarna het evenement te plannen. Geef de datum voor uw activiteit of evenement met een korte beschrijving vervolgens zo snel mogelijk door aan Onstwedde.info. Wij verwerken uw verzoek zo snel mogelijk in de agenda. Uitgebreide informatie over de activiteit of het evenement kan later worden toegevoegd.

Het laten plaatsen van uw agendaberichten is altijd gratis. Wilt u uw activiteiten of evenement ook graag via een advertentieblokje promoten? Neem dan even contact op met de redactie van deze site.

Meld gratis uw agendapunten

Bekijk alle gemelde agendaberichten

Informeer vrijblijvend naar een advertentieblokje