• Terug
  • Nieuws
  • Geslaagde motortoertocht
13 mei 2013

Mennie en Rianne Folkers van Folkers Rijkopleidingen kijken tevreden terug op de motortoertocht die afgelopen vrijdag door hen is georgansieerd.

Om 9.30 uur werd er verzameld bij eetcafe Gerak. Na een kop koffie werden de motoren aangeslingerd en ging de route vanaf Onstwedde via Sellingen, Ter Apel, Emmercompascuüm, Bargercompascuüm en Klazienaveen naar Veenoord voor een korte rookpauze en sanitaire stop.

Vervolgens werd gekoerst vanaf Veenoord via Zweeloo en Schoonoord naar camping 't Kuierpadtien in Wezeperbrug voor de lunchpauze.

Na het versterken van de inwendige mens werd de route vervolgd via Westerbork, Beilen, Dwingeloo, Dieverbrug, Smilde naar Assen-noord voor de volgende stop en nu was er aandacht voor de inwendige motor. Na een flinke slok brandstof werd het TT circuit middels het Paddockrestaurant aangedaan om te kijken en te leren van wat trainingen.

De 240 kilometer lange tocht werd vervolgens afgerond via Hooghalen, Grolloo, Exloo, Musselkanaal en Mussel om in eetcafe Gerak aan te schuiven voor een bord patat met Schnitzel.

Website

foto's 1

foto's 2